Още една много лоша новина за ЦСКА след загубата в дербито

Иван Турицов ще пропусне няколко мача, включително сблъсъка с "Лудогорец"

19.09.2022 | 09:11 Редактор: Тодор Петров
Още една много лоша новина за ЦСКА след загубата в дербито

ЦСКА се представи катастрофално и загуби с 0:2 от "Левски", а освен това един от основните футболисти - Иван Турицов, бе изгонен с директен червен картон за удар с лакът в главата на Уелтън.

Правилникът гласи, че за това си деяние родният национал трябва да бъде наказан поне два мача. Не е изключено и санкцията да е дори по-голяма. След като получи червения си картон, Турицов ръкопляска иронично на съдията Драгомир Драганов, което също е наказуемо от Дисциплинарната комисия. 

След това той покри устата си и каза нещо на рефера, което остана скрито за телевизионните камери, пише gol.bg.

Засега сигурно е, че Турицов ще пропусне домакинството на "Пирин" (Благоевград) и гостуването на "Лудогорец" от предстоящите два кръга. Това създава огромни главоболия на Саша Илич, тъй като алтернативата на Турицов отдясно на защитата - Асен Дончев, в момента е контузен.

Ако той не е готов за игра след паузата за мачовете на националните отбори, най-вероятно отдясно на отбраната ще бъде върнат Тибо Вион, а неговото място в средата на терена ще заеме Жеферсон. Бразилецът обаче също виси за мача с "Лудогорец", тъй като има 4 жълти картона от началото на сезона.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК